Isabel - 2022

Proef de verfijning van "ISABEL 2022"! Deze rode wijn, afkomstig uit het betoverende Galicië, Ribeira Sacra, langs de oevers van de Miño en de Cabe, is een juweel in het glas. Geworteld in graniet- en leemachtige bodems, bestaat deze wijn uit 85% Mencia en 15% Garnacha Tintoreiro (Alicante Bouschet).

Onze wijnmakers hebben met uiterste precisie gewerkt. De Mencia-druiven zijn ontsteeld en gekneusd, terwijl de Garnacha Tintoreiro-druiven zijn ontsteeld, geperst. Alles koel vergist in roestvrijstalen vaten. Na dit zorgvuldige proces heeft de wijn gerijpt op meerjarige Franse eikenhouten vaten.

"ISABEL 2022" is een betovering voor de zintuigen. Met haar robijnrode kleur en subtiele paarse tinten, onthult deze wijn aroma's van zwarte bessen en rood fruit, omhuld door zachte, levendige tannines.

Om de volledige complexiteit van deze wijn te ervaren, raden we aan nog even te wachten. Maar als ongeduld je overwint, zorg dan voor een goede decantering en geniet ervan tot minstens 2030. Serveer deze wijn tussen de 16 en 18 graden Celsius en combineer met gegrild vlees en gevogelte voor een culinaire sensatie.

Mis deze kans niet om "ISABEL 2022" te proeven, verkrijgbaar voor slechts €28,95 per fles. Een wijn die de kunst van het wijnmaken weerspiegelt en elke slok tot een elegante ervaring maakt!

 

Oplage:  807 flessen

Alcohol: 12,6%